Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Andre Leon Talley gaat voor nieuwe carrière

Door Kim op 08.03.2013

Andre Leon Talley is een opvallende verschijning in de modewereld - zijn imposante figuur en extravagante kledingkeuzes maken dat je niet naast hem kunt kijken. Het feit dat hij zowat 30 jaar lang de rechterhand was van Anna Wintour maakte hem ook geen onbekende in de fashion business.

Andre is intussen 64, maar ziet het nog niet zitten om rustig van zijn pensioen te genieten. Integendeel, de Vogue editor gaat voor een carrièreswitch en "verlaat" Vogue voor het Russische magazine Numéro, waar hij editor-at-large wordt. Talley zal echter nog het online gedeelte van Vogue voor zijn rekening nemen.

Zo zegt hij over zijn nieuwe functie tegen WWD:

I’m proud to say I’m going to be 64, I felt I needed more financial security as I go in my twilight age, a little bit more cash for mortgages and as I go into retirement. I took the job because I love Russia and the salary was something fabulous.

Money isn’t everything, but it is when you start thinking about putting money away for your retirement days. Anna was very sympathetic and understood and she decided we remain on good terms and that I do the digital and the online. And I’m very happy to do it.

page loaded