Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wildfox laat de zon weer schijnen

Door Catherine op 07.03.2013

Die paar zonnestraaltjes deze week waren genoeg om de zomerzot in ons naar boven te halen. Wij dromen dus al luidop van BBQ's, cocktails & strandoutfits. En daar hoort vanzelfsprekend een nieuwe zonnebril bij. En tadààà: Wildfox Sun is terug voor een 2de seizoen!

Je herinnert je vast het Belmodo artikel California Dreaming met Wildfox Sun nog, waarin we de 1ste collectie zonnebrillen van het merk voorstelden. Wel, de sunnies waren zo'n succes dat Emily Faulstich & Kimberley Gordon besloten om in 2013 opnieuw met Benjamin Eyewear samen te werken voor een vervolg.2x Juliet & 1x Winona

Een goeie zet als je het ons vraagt, want wij zijn zwaar aan het crushen op de hele collectie. Die bevat de toppertjes van 2012 & enkele nieuwe modellen.

Bovenop coole brillen als de Winona, Starstruck & - onze favoriet - de Bel Air, komt Wildfox nu onder andere met de Clubfox & Kitten. Die 1ste is een herinterpretatie van de iconische Ray-Ban Clubmaster; de 2de is een cat eye om u tegen te zeggen.  Met de klok mee: Kitten, Clubfox & Classic Fox Mirror

De vorige collectie was een hit in celebland. Iedereen van Beyoncé tot Miley Cyrus wilde met een Wildfox op de neus gezien worden. En dat zal deze keer vast niet anders zijn.

Onder het motto "This just can't be summer love" zijn ook wij van plan nu al een exemplaartje aan te schaffen. Dan volgt die zomer vanzelf wel.Baddie Bey & Victoria's Secret Angel Alessandra Ambrosio in Wildfox Sun

De nieuwe collectie van Wildfox Sun is vanaf eind deze maand online te verkrijgen. Prijzen vanaf $ 149,-.

page loaded