Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Salvatore Ferragamo SS2013: Contrasting Beauty

Door Koen op 07.03.2013

De temperaturen beginnen stilaan te stijgen en we gaan al hunkeren naar de lente. Misschien zitten die vooruitblikken op de SS13 collecties er ook wel voor iets tussen. Salvatore Ferragamo komt dit voorjaar weer met een top collectie naar buiten. En voor zijn campagne heeft hij ook niet het minste uit de kast gehaald.

Fotograaf David Sims, die eerder al voor Prada en Nike werkte, creëerde een intense vibe met grote contrasten. Hij speelde met de natuur en de wind, waardoor de sfeer van de beelden knalt.

De modellen zijn trouwens ook niet van de minsten. De hoofdrollen van de campagne zijn weggelegd voor Raquel Zimmermann en Sean O'Prytotal hotness! Zimmermann grijpt je met haar mysterieuze blik en neemt je helemaal mee in de koude, maar persoonlijke uitstraling van de campagne.

En de man op de foto's... Nu ja, wat kan ik zeggen? Ik daag je uit om je ogen van hem af te houden! Zijn allure en charme ogen modern en zijn natuurlijke schoonheid maakt hem nog toegankelijk ook. En, kan je je ogen van hem afhouden??

De foto's zien er veelbelovend uit. Ik kan niet wachten tot ik de winkels kan gaan plunderen!

page loaded