Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mert & Marcus fotograferen Patrizia Pepe SS13 campagne

Door Michael op 07.03.2013

Fotografenduo Mert Alas & Marcus Piggott heeft opnieuw samengewerkt met Patrizia Pepe, ditmaal voor de lente- en zomercollectie 2013 van het modelabel.

De campagne heeft de typische Mert & Marcus-stijl: donkere kleuren (veel rood en blauw) en weinig licht, waardoor de foto's vaak erg contrastrijk zijn. De hele campagne werd geschoten in de studio met een rode achtergrond. Lithuanian model Edita Vilkeviciute schittert in de campagne.

Patrizia Pepe staat voor vrouwelijkheid met een edgy look en dat is in deze collectie zeker ook het geval. Wij spotten veel prints en leder dat terugkomt in broeken en bikerjasjes voor de stoere vrouw.

De glamoureuze dame kan alvast een blazer en bloesje met bloemenprint en een bedazzled hemdje zonder mouwen op haar wish list zetten.

Of wat dacht je van een broek met verfvlekkenpatroon? Alles kan en alles mag, de Patrizia Pepe-vrouw kent geen grenzen.


Model Vilkeviciute doet het trouwens ook goed. Ze ziet er erg vrouwelijk uit en lijkt geen moeite te hebben met de fotoshoot. Good job, girl!

In 2011 maakten Mert & Marcus al een modecampagne voor Patrizia Pepe, maar toen had de campagne een heel andere sfeer. 


© Mert & Marcus, via Fashion Gone Rogue

Ook in 2012 was er een collaboratie tussen de fotografen en het modelabel. Ze maakten toen een videoshoot met model Anja Rubik.

De making-of van de SS13 campagne kan je bekijken op de officiële website van Patrizia Pepe.

Zijn jullie ook zo onder de indruk? Let us know what you think!

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded