Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Marant Sneaker

Door Kim op 06.03.2013


Foto via Sincerely, Jules

Wie Isabel Marant zegt, denkt onvermijdelijk sneaker en sleehak - de Franse ontwerpster staat gekend om haar heel erg populaire schoeisel dat de voeten siert van heel wat fashionista's tijdens fashion weeks of de dagelijkse modebeslommeringen.

Waarom zijn deze wedge sneakers nu net zo gewild? Heel erg waarschijnlijk omdat ze er simpelweg leuk uitzien (hoewel de meningen verdeeld blijven), maar vooral omdat ze comfortabel zijn - met andere woorden: een welkome afwisseling van die pijnlijke heels in je kast.
Foto's via The Fashion Folio, The Blonde Salad en Brunette Blogging (van boven naar onder)

Na het succes van o.a. de Bobby en Betty sneaker kunnen we al zien wat Marant het komende najaar voor ons in petto heeft: een soort elegante ski boot met een pluizig pelsje en - of course - een sleehak. You like?Foto's via Vogue.com

page loaded