Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Replay SS2013: denim, sport and totally on trend

Door Michael op 06.03.2013

Rep je naar de winkel (of surf naar de webshop) want de lente- en zomercollectie 2013 van Replay is beschikbaar!

Net als bij de herfst- en wintercollectie pakt het modemerk uit met denim. A lot of denim. Er zijn 3 grote thema's die de collectie vormen zodat er voor iedereen wel stukken zijn. Everybody happy, that's how we like it!

Modellen in deze campagne zijn Barbara Palvin (Victoria's Secret), Johanna Wahlberg en Rob Moore. Fotograaf van dienst is de Fransman Thierry Le Gouès.

Replay Blue Jeans

Replay Blue Jeans omvat alle stukken die kleurrijksportief en casual zijn. Perfect voor de zomer.

Stukken uit deze categorie zijn vooral erg casual. Edgy shorts (studs, iemand?), basic T-shirts en sneakers, dat is wat je deze zomer zal dragen. Simpliciteit heerst, want tijdens de zomer wil niemand overdressed zijn.

Maar ook het jeanshemdje behoort tot de collectie. We're totally fine with that, want jeanshemdjes zijn helemaal on trend.

Replay Another State of Mind

In deze categorie horen getailleerde stukken. Opvallend is dat het visgraatmotief, dat normaal terugkomt in wol, gebruikt wordt in katoen. Every boy and girl needs some staple pieces en dat weet Replay maar al te goed.

In de collectie zitten must-haves als een mooie blazer, T-shirts en -hoe kan het ook anders- fitted jeans. Aangezien dit de lente- en zomercollectie is, kan je je verwachten aan lichte katoen.

Replay speelt hier weer in op de huidige trends. Animal prints (luipaard in dit geval) komen terug in de voering van blazers. Rawtch!

Replay So True

De kleuren hier doen ons denken aan tinten die we terugzien bij milities en sportteams. Wat dacht je van militairgroen of air force blauw? De collectie wordt ook sportief door bijvoorbeeld een T-shirt te combineren met bretellen en high heelsBad girls are back in town!

Meer informatie nodig? Slechts 1 adres: Replay. Veel shopping plezier!

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded