Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pracht & praal van Paloma Picasso

Door Angelique op 06.03.2013

Paloma does it again. Ze heeft haar naam niet gestolen want de Frans/Spaanse designer Paloma Picasso is een ware juwelenartiest.

Tiffany & Co heeft het geluk deze getalenteerde ontwerpster -en tevens dochter van- in haar familie te hebben. Paloma ontwerpt one of a kind halskettingen, armbanden en andere juwelen voor het luxewarenhuis -bijna allen bezet met de mooiste en meest verfijnde edelstenen ter wereld.

Haar keuze voor levendige vormen & schakels en spannend kleurgebruik maakt van Paloma 1 van de meest gerenommeerde juwelenontwerpsters aller tijden.

Haar nieuwe Tiffany & Co-lijn 'Olive Leaf' is geïnspireerd op -de naam zegt het zelf al- de olijftak, het symbool voor vrede en pracht. De juwelen bestaan uit zilver en goud en zijn bezet met groene of roze edelstenen. De hele collectie is luchtig, vrolijk en opperst elegant.

 
 

Echte Picasso'tjes dus!

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded