Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Accessorize deze lente met Salvatore Ferragamo

Door Tiany op 06.03.2013

Het Italiaanse luxemerk Salvatore Ferragamo doet deze lente en zomer zijn goede naam opnieuw alle eer aan. Massimiliano Giornetti koos voor een uitgepuurd kleurenpalet met veel zwart, beige en bruintinten.

De looks ademen stoere elegantie. Niet veel prints en tierlantijntjes, maar eerder sober en recht voor de raap. Met veel aandacht voor snit en drapage én de low slung riemen is de kledingcollectie very Ferragamo -zoals jullie eerder al konden zien in het Belmodo artikel MFW: Salvatore Ferragamo SS13.

Nu de dagen weer langer worden (hoera!) en we eindelijk van alle sneeuwellende (en dus helaas ook van alle sneeuwpret) af zijn, wordt het tijd om ook de accessoires voor deze lente & zomer van dichterbij te bekijken. Het kleurenpalet grenst aan dat van de kledingcollectie: bruin, beige, wittinten en zwart.

Opvallend bij Salvatore Ferragamo zijn de hoge, halfopen lederen laarzen met veters. Deze kruising tussen sandaal en laars zet de benen extra in de verf

 

Wie nog niet helemaal overtuigd is, kan voor de korte versie gaan: even stoer en ietsje makkelijker te combineren.

Centrale inspiratiebron voor de accessoires was de paardenwereld. De juwelen bestaan uit warm leder met hard metaal, schakels en subtiele verwijzingen naar paardenhoeven. De lange laarzen doen ons denken aan paardrijlaarzen.


De tassen bestaan uit hard of zacht leder, op hun beurt afgewerkt met details uit de paardenwereld en fijn vlechtwerk. Authentieke luxe aan je arm

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded