Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wrangler’s magische Denim Spa

Door Angelique op 05.03.2013

Ladies, stop whatever you are doing and pay attention! Groot nieuws, want Wrangler komt met een jeans die je niet alleen doet stralen in je vel, maar die je huid ook daadwerkelijk mooier maakt. Say what?!

Oorspronkelijk was de Wrangler-jeans een must-have onder de cowboys en cowgirls. Comfort en stevige kwaliteit voor de actieve consument zijn dus altijd al de 2 basisprincipes geweest waarop Wrangler zich baseerde. Dat is bij deze collectie niet anders: alle broeken hebben een perfecte pasvorm en een heel erg zachte feel.

Wat wél anders is, and hold on tight, is het feit dat de jeansbroeken actieve cosmeticabestanddelen bevatten die je huid hydrateren, kalmeren en je cellulitis bestrijden! Could it be that easy?! In een speciaal labo worden de Denim Spa Therapy for Legs-broeken ingespoten met een laag microcapsules waarin de butters en oliën vervat zitten.

In totaal zijn er 3 fits (de donkere skinny en low waist Courtney, de skinny en regular waist Molly, en de slim en low waist Corinne), die combineerbaar zijn met 3 verschillende behandelingen.

1. De ‘Aloë Vera’-treatment kalmeert en hydrateert je huid. Als special treat bevat de broek ook een lekker geurtje, dat je hele kleerkast verfrist, mmm!

2. De ‘Olive Extract'-treatment geeft je huid een heerlijke silky feel terwijl ze haar hydrateert. So handy wanneer je ’s morgens echt geen tijd hebt voor een dikke laag Nivea.

3. De ‘Smooth Legs’-treatment hydrateert en bevat ingrediënten tegen cellulitis. Belangrijk voor wie deze broek aanschaft: de microcapsules zijn enkel getarget op de billen en dijbenen, dus voor een maximaal effect draag je best een string.


Model voor de campagne is miss Lizzie Jagger, dochter van -of mogen we haar sinds de start van haar modellencarrière niet enkel meer de dochter van noemen? Ze groeide op in een real Southern family uit Texas en met haar actieve levensstijl en moderne look is zij het ideale voorbeeld van Wrangler's doelconsument.

Omdat wij ons -natuurlijk- nooit blind laten overtuigen, stelden wij Wrangler's ontwerpster de 2 kritische vragen die ongetwijfeld ook bij jou zijn opgedoken:

Is de jeans sticky?

Nope, de stoffen zitten verpakt in een microscopisch kleine parel die ervoor zorgt dat de broek niet vochtig aanvoelt. Ervaringsdeskundigen lieten ons weten dat de jeans zowel vanbinnen als vanbuiten gewoon heel erg zacht aanvoelt. *love*

Wat gebeurt er wanneer je de jeans wast?

De verzorgende werking blijft zo'n 4 tot 8 wasbeurten. Nadien vermindert het effect, maar niet getreurd: bij aankoop van een broek krijg je zelf een spraytje mee naar huis zodat je de broek zelf kan behandelen. Na elke wasbeurt moet je je broek dan wel opnieuw inspuiten.

Klinkt te mooi om waar te zijn? We don't know about you, maar wij zijn voor alle zekerheid alvast met onze eerste Wrangler treatment begonnen… We'll keep you posted!

Met medewerking van Lien Bruyland.

page loaded