Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Time for a workout with Reebok SS2013

Door Michael op 05.03.2013

Als je nog steeds geen sixpack of zichtbaar strakke spieren hebt kunnen kweken, dan heb je een duwtje in de rug nodig. Misschien lukt het trainen niet zo goed door een slechte routine, maar wij denken dat je al veel verder zal komen met de juiste outfit aan.

Vergeet die goedkope oversized sweatpants maar, want deze zomer train je in stijl. Working out while being fashionable, daarvoor staat Reebok volledig. Voor de Fitnesscollectie gebruikt het merk ultralichte, rekbare stoffen voor een optimale doeltreffendheid. 

Reebok baseerde de nieuwe collectie op de sport crossfit, een fitnessroutine die gewichtheffen met atletiek & gymnastiek combineert. Je traint op die manier je hele lichaam. Auwtch!

Voor de mannen en vrouwen die liever aan denksport doen, is er goed nieuws. Bij crossfit zijn alle oefeningen kort en erg effectief. En neem gerust je vrienden, liefjes en moeders mee, want crosfitten is altijd leuker in groep!

Maar genoeg theorie, want het oog wil ook wat...

For her

Deze zomer dragen sportieve vrouwen kleur. Heel veel kleurrijke T-shirts met opdruk, strakke capribroeken en leggings. Maar geef toe, wie wil er niet gezien worden met een strak lichaam?

Ook aan yoga wordt er gedacht, want in de vrouwencollectie vind je losse T-shirts, topjes en truien met capuchon.

For him

De mannencollectie is minder in your face dan de vrouwencollectie. Mannen dragen primaire kleuren (rood, geel, blauw) en moeten het doen met simpele zwarte shorts en T-shirts.

For him and her

Voor zowel mannen als vrouwen ontwierp Reebok ook een sportschoenencollectie. Deze collectie schreeuwt het wel uit, want de meeste schoenen zijn erg kleurrijk. Neontinten als oranje en geel zijn beschikbaar, maar voor diegenen die het subtieler willen aanpakken is er ook zwart, rood en grijs. Voor ieder wat wils dus.

En dames... train die abs voordat de zomer eraan komt, zodat je ook kan showen met een korte top!

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded