Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Essentiel Zomer Man

Door Aline op 05.03.2013

Essentiel Antwerp is goed bezig. Hun collecties zijn elk jaar opnieuw verrassend, creatief en vernieuwend! En ik heb het geluk deel te mogen zijn van dit op en top Belgisch merk. Zoals je wel weet of niet, werk ik sinds een half jaartje op de Essentiel Antwerp headquarters.

Wat misschien niet iedereen weet, is dat Essentiel ook een fantastische herencollectie heeft, met een aanbod voor zowel fashionistos, als voor mannen die gewoon op zoek zijn naar de geschikte basics!


Om de 4 weken presenteert Essentiel op hun website 4 nieuwe thema's, waaronder "his wardrobe" valt. Hier vind je foto's met coole outfits & a hot model die je in no time in shopstemming brengen!

De items die je leuk vindt, kan je online shoppen of als je niet helemaal zeker bent, dan loop je gewoon even naar 1 van de 10 mannenboetieks in België of pretty Paris!

Voor meer updates kan je Essentiel Antwerp ook volgen op Facebook, Twitter (@essentieltweets), Pinterest & Instagram (@essentieltweets). And believe me, we are very active on social media wink!

page loaded