Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo meets Patrick Dempsey for Silhouette

Door Koen op 05.03.2013

Patrick Dempsey, de enige echte Dr. McDreamy uit Grey's Anatomy, is het nieuwe gezicht van Silhouette. Dat kon je gisteren al lezen in het artikel Silhouette gets totally "Dreamy". Belmodo was erbij in Milaan voor de voorstelling en kreeg een exclusief interview met de Hollywoodster! Voor Patrick vliegen we graag helemaal naar Milaan!

News travels fast! Bij aankomst stond er al een horde vrouwen aan de ingang van het event te wachten op de aankomst van Patrick Dempsey. Het was eventjes wachten tot hij werd voorgesteld, maar daar was hij dan. De meest begeerde hersenchirurg ter wereld verscheen op het podium.

Hij vertelde over zijn passies: acteren, wielrennen, race car driving en jongleren. Na het obligate persmoment mochten we samen met Patrick op de koffie. Letterlijk, we zaten rond een tafel en er was koffie grin.

Patrick Dempsey is verslaafd aan mooie dingen en design. Hij is grote fan van de Porche 911, Ferrari, maar ook van mode. Tijdens het interview droeg hij trouwens een pak van Jil Sander...

For me the material is very important. It has to look and feel comfortable. -aldus Dempsey

Hij is het gezicht van de brillenlijn Titan Minimal Art - The Icon. Zelf wordt hij dus ook voorgesteld als een icoon. Op de vraag wat dat met hem doet om als een icoon gezien te worden, was hij kort maar sympathiek.

It throws you back a little bit. Am I an icon? But it was great to work with people who are really passionate about what they are doing. Like the photographer Peter Lindbergh, who is great in what he does. - dixit Dempsey

Patrick is een echte familieman. Zijn vrouw en 3 kinderen waren mee afgezakt naar Milaan. En als hij nog een droom zou willen verwezelijken, is het deze:

I would love to travel with my kids through Europe. I think it's the perfect way for them to learn about different cultures. You have to experience things to learn. That's why I would love to travel with them. - aldus Dempsey

De brillen van Silhouette zijn heel licht en comfortabel. Je kan ze zelfs krijgen met gepersonaliseerde glazen. Een hartjesbril iemand? 

page loaded