Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Young Creators Together Against Aids

Door Karen op 04.03.2013

Passionate about mode en solidariteit? De 2 worden samengebracht in de strijd tegen aids door Sida'Sos en Meli Melo. Beide organisaties willen design, kunst en young creators koppelen aan het goede doel en dit resulteert in een niet te missen fashion event op zaterdag 9 & zondag 10 maart: Young Creators Against Aids.

Young Creators Against Aids is aan zijn 2de editie toe in 2013 en niemand minder dan mad hatter Elvis Pompilio is de peter van dit fabulous event. Hij kiest samen met ELLE de 3 beste jonge kunstenaars.

Het gebeuren vindt plaats in 4 verschillende zalen van cultuurcentrum BRASS in Vorst. Prepare to be surprised with creativiteit en animatie

 

Eclectique Fantastique in de Hoofdzaal

De hoofdzaal voert een eclectisch geheel aan: preventieanimaties, defilés van jonge ontwerpers, de bar, de 'top chef'-stand, een fotostudio en optredens van Primitiv en Marty & the Magic Minds. Kortom een kleurrijke mix van creatievelingen en everything to have a good time!

Designers for the win in de Machinezaal

De Machinezaal wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot het toneel van een expositieverkoop. Jonge ontwerpers, waaronder stylisten, modeontwerpers, juwelenontwerpers en designers, krijgen hun chance to shine. Allen daarheen!

Beauty-fied Witte Zaal

Relaxation time in de Witte Zaal met massages, manicure, make-up & gezichtsverzorging en getting your hair did! De kappersshows en stijltips worden verzorgd door David Jeanmotte & Patrick Vrins, de masterminds achter de restylings in het RTBF programma Sans Chichis.

Art Gallery on the top floor

De bovenste zaal geeft het podium aan kunstenaars. De ruimte wordt een art gallery voor een weekend met kleine kunstwerken, schilderijen, gravures en foto's die worden tentoongesteld.

And there's more... Alsof het bovenstaande nog niet genoeg is, is er ook nog een veiling voor het goede doel (Sida'sos), geanimeerd door Jérôme de Warzée op zondagavond om 18:00. Famous designers als Elvis Pompilio, Edouard Vermeulen (Natan), Clio Goldbrenner, Debora Velasquez & many more stellen er 1 van hun werken voor. 

Het weekend staat uiteraard volledig in het teken van het goede doel. De opbrengst gaat naar Sida'sos om de sensibiliseringsacties voor het komende jaar te garanderen. De acties zijn ludiek, actief en gaan de dialoog tussen jongeren aan.

Get ready voor een weekend vol fashion & charity

Praktische info

Young Creators Against Aids
Cultuurcentrum Brass
Van Volxemlaan 364
1190 Vorst Brussel

Zaterdag 9 maart van 15:00 tot 21:00 & Zondag 10 maart van 14:00 tot 20:00.
Voor een ticket betaal je € 3,- in voorverkoop & € 5,- ter plaatse.

Met medewerking van Aline Erauw.

page loaded