Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Silhouette gets totally "Dreamy"

Door Koen op 04.03.2013

Ladies & gentlemen, big news! Silhouette, het klassieke brillenmerk, heeft McDreamy himself kunnen strikken voor hun nieuwe campagne. Patrick Dempsey, zoals de acteur écht heet, zal het gezicht zijn van de 'Een icoon voor een icoon'-campagne.

Dempsey is een van de meest sexy mannen op deze planeet - dat hoef je ons niet te vertellen... Maar daarnaast is hij ook nog eens geweldig charmant en heeft hij een geweldige présence. Daarom koos Silhouette voor onze all time favorite hersenchirurg. Ja, hij is het niet echt, we know grinPatrick Dempsey samen met de fotograaf van de campagne Peter Lindbergh

Waar het allemaal om draait zijn de Titan Minimal Art - The Icon brillen. Ze zijn vederlicht en supercomfortabel. Perfect dus voor Patrick Dempsey.

Hij zegt het zelf: "Ik hou van klassieke lijnen en moderne ontwerpen, maar sta tegelijk op het comfort... Jij draagt de stijl, niet andersom."

Dat comfort belangrijk is voor Dempsey, is vanzelfsprekend, want ohja, hij is naast acteur ook nog eens racepiloot en - say what? - jongleur! De man heeft toch wel wat gekke passies, als je het mij vraagt.

Dat McDreamy het nieuwe gezicht is van Silhouette is vandaag bekend gemaakt in modestad Milaan. En Belmodo was erbij! Morgen lees je meer over het Italiaanse avontuur met dé Patrick Dempsey! Oh yeah!

page loaded