Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Esprit zoekt talentvolle stylisten voor de Style Battle!

Door Tiany op 04.03.2013

All fashionistas and fashionistos dreaming of a career in styling, spits jullie oren! In april en mei vindt de Esprit Style Battle plaats in de 2 stores in Antwerpen. Check hier het Belmodo shopreport van de Esprit shop in Antwerpen. 

Esprit Style Battle, say what?

Yeahees, 3 zaterdagen op rij (20 & 27 april en 4 mei) ga je met andere stylisten de strijd aan om te zien wie de aanwezige klanten het best kan stylen met de nieuwe Esprit-collectie. Tijdens de stylingsessies worden alle looks gefotografeerd en die foto's worden nadien op de Esprit Style Battle Facebookpagina geplaatst, for the world to see. En vooral: for our curious eyes to see...

De prijzen

Wie nu al over the moon is, zet zich best even neer, want de te winnen prijs is zo mogelijk nog cooler! Slechts 1 stylish lady of gent zal zich de grote winnaar van de Esprit Style Battle kunnen noemen.

De halve finale speelt zich af via de Esprit Facebookpagina, waar het grote publiek online kan stemmen voor zijn of haar favoriete stylist(e) van deze battle. De beste 3 gaan zo naar de grote Esprit Style Battle finale en het is uiteindelijk een vakjury die beslist. Niemand minder dan Glam*It's ab fab hoofdredactrice Els Keymeulen zal samen met Esprit dé Style Battle stylist(e) bekend maken. Hij/zij krijgt niet alleen een Esprit styling voucher t.w.v. € 1.000,- *whoo whoo*, maar mag ook een awesome fotoshoot voor Glam*It stylen! So exciting, right?!

But how?

Zit je al te wiebelen van ongeduld en bonst je hart al uit je borst? Surf dan snel naar espritstylebattle.be voor meer info en schrijf je in! Dat kan nog t.e.m. zondag 24 maart 2013Go go go Belmodo lovers, wij supporteren en kijken sowieso mee én zijn stiekem al een beetje jaloers! Good luck!

page loaded