Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo loves Ben Sherman loves jazz

Door Michael op 04.03.2013

Hoe ziet de ideale man eruit, dames (en heren)? Stoer en gespierd, zachtaardig en lief of gewoon... goed gekleed? Als het aan designer Ben Sherman ligt, dan is dat laatste zeker een must. Voor de lente- en zomercampagne 2013 van zijn Plectrum collectie steekt hij enkele mannen in strakke pakken. Just the way we like them.

Sherman haalt zijn inspiratie uit jazz. Hij gaat op zoek naar moderne snits, maar trends ontgaan hem niet.

Pakken zijn er in verschillende kleuren: van zalmroze tot grijsblauw, zowel single-breasted als double-breasted. Welke snit vinden jullie het mooist?

Naast maatpakken voorziet Ben Sherman o.a. ook polo's, hemdjes (egaal of met plaid) en chinos. Om nog maar eens aan te tonen dat de modetrends absoluut gevolgd worden.

Omdat dit de lente- en zomercollectie is, bestaan de meeste stukken uit katoen, maar hier en daar spotten we ook wol. Bijvoorbeeld in een mooi geel vestje (zie hierboven). Ook militairgroen komt geregeld terug en is zeker ook een must-have kleur. We want it all (for our man).

De campagne ziet er erg Brits uit, maar hoe kan het ook anders? Ben Sherman is ook op en top Brits. Waar we helemaal van smelten zijn de sokken en schoenen die in de campagne voorkomen. Sokken met prints zijn hot en brogues zijn zowel klassiek als sexy. Elke man zou zulke stukken in zijn kleerkast moeten hebben.

Wij zijn alvast erg tevreden over deze collectie. Misschien toch maar eens de regen trotseren en je naar de winkel haasten?

Als je liever thuis blijft, dan kan je ook online winkelen in de webshop van Ben Sherman. Ah, life isn't always hard.

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded