Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Freya: 365 days of Deco!

Door Angelique op 03.03.2013

Lingerie en swimwear brand Freya lanceert een nieuwe global campaign! In 365 days of Deco speelt de best-seller van Freya, de Deco-lijn, de hoofdrol. 

Deze lijn werd gelanceerd in 2009 en is niet meer weg te denken uit het brand image. De beha's kunnen net zo goed onder een little black dress, plain white tee, als een racerback top gedragen worden, kunnen perfect die strakke bodycon dress aan en zijn dus de ultieme must-have bras! Met zijn gladde seam free cups, geweldige vorm en perfect fit is deze beha geliefd door vrouwen over de hele wereld...

De campagne is een ode aan de multifunctionaliteit en de diversiteit van de Deco. Freya lanceerde een microsite met enkele features die zeker de moeite waard zijn! Ten eerste is er de Deco Gallery die alle uitvoeringen van de lijn laat zien, plus een video die je toont hoe de Deco 4 seizoenen lang your dearest friend kan zijn!

Een tweede gallerij is de Deco Style Wall, waarbij fans van de Deco zelf foto's kunnen uploaden én hierdoor kans maken op een mooie prijs! Enkele van de fabulous prices: een feature op de style wall, een lingeriesetje, de volledige Decocollectie of een shopping spree van £ 1000,- mét styliste! 

De Deco lijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren, motieven en pasvormen. Van classy black tot funky pink, van beugel-bh tot strapless, van cup A tot cup GG... There's a Deco for every girl

Sexy, fashionable and functional. We like!

Met medewerking van Aline Erauw.

page loaded