Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tasty Trio bij Pinko SS13

Door Tiany op 02.03.2013

Pinko is going back to his roots, back to instant glamour. Daarom wordt de lente- en zomercollectie 2013 niet door 1, maar door 3 schoonheden geshowd. Three may be a crowd, but at least… it’s a pretty one!

Aline, Kendra en Patrycja zijn de nieuwe gezichten van het Italiaanse merk. We volgen hen op hun avonturen doorheen fashion land waar ze volop experimenteren, mixen & matchen en vooral genieten van al dat moois.

De lente- en zomercollectie is een hedendaagse cocktail van flashy groen, oranje en levendig rood. De moderne snits, iets tussen casual en chic, brengen de etnische en grafische prints in 1 rechte lijn naar 2013. 

Het zijn net deze etnische patronen en de strakke, grafische zwart-wit prints die ons het meest bekoren. Ik ga voor de doorschijnende indigokleurige blouse met bloemen -for sure!

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded