Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

May we introduce to you: Shiny Waves of Shivers

Door Astrid op 02.03.2013

Oftewel de SS2013 collectie van La Fille d’O!

Ons Murielleke is dezer dagen super busy met haar mini-me, de JBC collab, het 10-jarig bestaan van La Fille d’O en ga zo nog maar even door… Maaaaar tussen al die madness vond de Gentse queen of lingerie toch nog een gaatje om haar jongste collectie uit te werken. En het mag gezegd zijn: it’s looking good!

In het Belmodo artikel La Fille d’O store celebrates 1st birthday! lieten we jullie al weten dat alles rond 1 flashy colour zou draaien. Dat dat knalgeel zou zijn, had geen mens ter wereld kunnen voorspellen. Niet voor de hand liggend, but sexy as hell!

Ook dit seizoen heeft La Fille d’O trouwens aandacht voor technische details. De Magic Curves stof zou “de elasticiteit van de huid nabootsen en een smetteloze ondersteuning garanderen.” Klinkt als dé oplossing voor die ene super tight LBD.

Bij een nieuwe collectie horen natuurlijk schone beelden en ook deze keer is the lovely A.J Omo van de partij. And girl, she is rocking that skin coloured body!

Shiny Waves of Shiver is vanaf april 2013 te koop. Tiny bit of advice: de vorige collectie was in een mum van tijd uitverkocht, dus wees er als de kippen bij! 

page loaded