Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The new face of Chanel: Tilda Swinton

Door Bieke op 01.03.2013

Listen up, Belmodo has got news for you! Actrice Tilda Swinton wordt het gezicht van de nieuwe Chanel campagne. De 52-jarige actrice zal schitteren in de Metiers d'Art Paris-Edimbourg collectie, een luxueuze lijn. Deze Chanel collectie werd - zoals we van Karl Lagerfeld gewoon zijn - op spectaculaire wijze voorgesteld in het paleis van Linlithgow in Schotland.


De Schotse actrice werd vooral gekozen voor haar unieke persoonlijkheid en allure. Het feit dat ze van Schotse afkomst is, is een extra pluspunt, aangezien de Metiers d'Art Paris-Edimbourg collectie vooral een eerbetoon is aan het Schotse erfgoed. Leuk weetje: de beelden voor de nieuwe campagne werden genomen door niemand minder dan monsieur Lagerfeld himself. Op de campagnebeelden is het wel nog even wachten tot mei 2013.

Miss Swinton is een bezig bijtje, want ze is momenteel ook te zien in de music video van David Bowie, The Stars (Are Out Tonight). Daarin speelt ze Bowie's vrouw, maar there is trouble on the horizon, want Andrej Pejic en Nederlandse trots Saskia de Brauw proberen het koppel uit elkaar te halen. A lot of drama dus, maar dat maakt het stiekem allemaal een beetje interessanter.

Met medewerking van Lissa De Peuter.

page loaded