Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hudson + Instagram + Georgia May Jagger

Door Karen op 01.03.2013

Hudson jeans does it again! Na de FW2012 campagne gaat het merk voor zijn SS2013 collectie nogmaals in zee met de bloedmooie Georgia May Jagger! Maar dat is niet alles... Ook James Jagger, jawel broer van, trok deze keer mee naar Londen om de über hippe Instagramcampagne mee vorm te geven!

Niet alleen zijn de campagnebeelden gorgeous, je kan het Hudson Instagram gebeuren op de voet volgen én ook zelf foto's toevoegen via Instagram of Twitter! Dé hashtag to use and follow is #LETYOURSELFGO

Of course is hier ook een wedstrijd aan verbonden! Show Hudson how you let yourself go en maak elke week, gedurende 6 weken, kans op een paar Hudson jeans. 8 very lucky winnaars krijgen een geldprijs en cadeaubon van Hudson. Maar dé holy grail van de wedstrijd is dit: 1 grand prize winner ontvangt een trip naar Londen voor 2 personen, 4 nachten, vluchten inbegrepen en nog eens $ 1000,- in spending cash. Daarbovenop zullen de foto's van de winnaars te zien zijn in de SS2013 campagne! Hudson jeans zal dus zeker enkele dromen vervullen! Wil jij kans maken op een van deze fabulous prizesLet yourself go en hashtag die handel!

De collectie zelf is very edgy en past zeker binnen de London feel! Dé eye catchers zijn tie dye jeans & shorts en natuurlijk zijn de prints ook goed vertegenwoordigd... We zien o.a. leopard print, cameo, streepjes, lace, een tropische print en meer! Ook de Leelo, een effen broek met contrasterende streep, is weer aanwezig. Kortom, deze collectie heeft alles wat je nodig hebt om en vogue te zijn deze lente en zomer!  

De eclectische collectie valt hier alvast in de smaak, en let's face it: met Georgia May Jagger als gezicht kan het niet foutlopen met deze collectie! 

Ben jij ook helemaal Instagram crazy? Dan is deze campagne helemaal je ding. Ik weet alvast wat te doen voor m'n volgende Instagram post!

Met medewerking van Aline Erauw.

page loaded