Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Happy 30th birthday Swatch!

Door Angelique op 01.03.2013

Hiep hiep hoera! Swatch wordt vandaag 30! Reden genoeg voor een glam, glam feestje en ja hoor, dan is Belmodo met veel plezier van de partij! 

30 jaar geleden, in 1983, begon het geweldige Swatch-verhaal met een kleine collectie van 12 horloges. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot wereldtopper en serieus: wie herinnert er zich zijn allereerste Swatch niet? Of je hem nu kwijtraakte, kapot maakte (per ongeluk of course) of hem zo lang droeg tot ‘ie letterlijk van je pols afviel: het is vast niet bij die ene Swatch gebleven...

Om hun trouwe fans te bedanken en om die speciale verjaardag extra te vieren, heeft Swatch een superdeluxe exclusive limited edition-horloge uitgebracht. Bij ons begint het al te kriebelen en dan hebben we het nog niet eens over het design van dit uurwerk gehad!

Het horloge is volledig doorschijnend - zowel het bandje als het horloge zelf zijn see-through - en de gouden skeleton wijzerplaat toont je de binnenkant van het horloge. Stylish chic met een vleugje cool, just the way we like it!

Voor alle lucky Belmodo-lezers die dit jaar de glamourous leeftijd van 30 bereiken of dit jaar bereikt hebben, hebben wij trouwens geweldig nieuws. Via onze wedstrijd kunnen jullie 1 van deze geweldige limited birthday-edition horloges winnen! Hup hup hup (en hiep hiep hiep, natuurlijk)! Voor nog meer info over Swatch, kan je steeds terecht op de website. Oh ja, aarzel zeker niet om Swatch een gelukkige verjaardag te wensen op hun Facebookpagina!

page loaded