Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Banana Republic & Mad Men Mania

Door Patricia op 01.03.2013

Het Amerikaanse merk Banana Republic en Mad Men kostuumontwerper Janie Bryant hebben samen een Mad Men collectie gelanceerd in de USA die nu in de winkels ligt. Aanleiding is het 6de seizoen van de populaire televisieserie, dat op zondag 7 april in Amerika van start gaat. Onder het motto "Mad for Mod" brengt de samenwerking fleurige ontwerpen met psychedelische prints en sixties snit, die je helemaal terug naar de vorige eeuw bombarderen. 

Model van dienst is Coco Rocha, en het is daar dat blijkbaar het schoentje wringt voor de fans van Mad Men. Op de Facebookpagina van Banana Republic komt er namelijk nogal veel commentaar op de verschijning van Rocha. Meningen variëren: "Die vrouw is te mager voor het tijdperk waarin Mad Men zich afspeelt", "Deze jurk is prachtig, maar dat model ziet eruit alsof ze een hamburger kan gebruiken" en "Ik ben het ermee eens dat er vrouwen van alle maten moeten worden getoond in de modellenwereld, maar er is hier te veel haat tegenover magere vrouwen." zijn maar enkele van de reacties. 


Hoe dan ook ziet de collectie er best leuk uit, of toch de geprinte jurkjes, want voor een simpel T-shirtje met een Mad Men stempel rennen wij niet naar de winkels. De collectie is momenteel enkel in Amerika te krijgen, dus moest je echt iets willen: 't is het moment om Amerikaanse vriendjes te maken.

page loaded