Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cindy Crawford @ C&A SS13

Door Karen op 28.02.2013

Cindy Crawford @ C&A, part 2! Voor de lentecollectie van 2013 slaat Cindy Crawford terug exclusief de handen in elkaar met C&A. Topmodel/zakenvrouw/moeder, la Crawford is a woman of many talents.

Ook voor dit project haalde ze inspiratie uit haar jarenlange ervaring als model. Maar als zakenvrouw en moeder vindt ze het belangrijk om een collectie voor te stellen die niet enkel super fashionable is, maar ook comfortabel en een perfect fit voor de moderne vrouwDe collectie put zijn inspiratie uit sunny California, de woonplaats van Cindy.

"Ik houd van de lentekleuren en voor mij maakt mode in lichte materialen en kleuren simpelweg deel uit van de lente." - dixit Crawford


Key elements van de lijn zijn prints & kleurrijke patronen, studded details en kleurschakeringen. De collectie bestaat uit spring approved tops, jasjes, denim en lichte, gebreide truien. Hét statement stuk is een leather jacket in biker-stijl. Voor een classy night out is een opvallende zwarte jumpsuit de must-have

De lancering van de collectie kon uiteraard niet onopgemerkt voorbij gaan. Een mediacampagne gaat gepaard met een very exclusive Cindy Crawford @ C&A pop-up store in hartje Brussel. Je kan de nieuwe collectie bewonderen in deze pop-up store aan de Gulden-Vlieslaan vanaf vandaag, donderdag 28 februari, t.e.m. dinsdag 5 maart, bij alle C&A-winkels en op de webshop


De officiële onthulling vond plaats op woensdag 27 februari voor VIP's en de winnaars van de Cindy Crawford @ C&A Facebook-wedstrijd, Belmodo kon hier uiteraard niet ontbreken. De pop-up store verkoopt exclusief de Cindy Crawford collectie en is tot in de puntjes verzorgd. Het gaat om een constructie van 9 meter hoog, filled with fashion goodies. De video die bij de collectie hoort, kan je bekijken op schermen in de winkel, net of Cindy erbij is dus!

Benieuwd wat C&A nog meer te bieden heeft in 2013? Meer nieuws vind je in dit Belmodo artikel!

Met medewerking van Aline Erauw.

page loaded