Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A.P.C. & Vanessa Seward part II

Door Tiany op 28.02.2013

A.P.C. & Vanessa Seward are back for more. Na een succesvolle fall/winter collection besloten Jean Touitou en Vanessa Seward de handen weer in elkaar te slaan. Het resultaat is een collectie met 3 thema's.

Vanessa Seward stond altijd dubbel tegenover jeans. Ze geloofde dat enkel specialisten op de proppen konden komen met goede snits en perfecte stoffen. Met A.P.C. als ruggensteun besloot ze toch voor de jeansstuks te gaan waar zo veel vrouwen elke zomer naar op zoek zijn. De perfect high-waisted jeans, rokjes en een kort jeansjasje. 

Voor het 2e thema realiseerde Seward haar eerste eigen print uit jersey. Ze kozen ervoor om het comfortabele van jersey te laten contrasteren met bustierjurkjes en andere supervrouwelijke modellen. Miss Seward vond dat er nog wat couture ontbrak. Daarom ging ze voor golden stripes in jurkjes en bloesjes met een hoog glamourgehalte. Dit thema past perfect bij de jeansstuks voor een 70's vibe. Nog wat burgundy lipstick en je bent klaar voor een echte 70's party!

Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded