Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

MSGM introduces the woman 2013 cruise collection

Door Michael op 27.02.2013

De winter is het land nog niet uit en we hopen al op een heerlijk zacht lenteweertje om te kunnen paraderen in deze woman 2013 cruise collection van het Italiaanse merk MSGM (Tiany ging eerder al helemaal bananas voor het merk). Tot het zover is, kunnen we -lichtjes kwijlend- genieten van de collectie op de site van MSGM. Wij gaan nu alvast beslissen welke stukken we graag in onze kast zouden hebben hangen. Het thema van de collectie is duidelijk chique, maar met een sporty twist to it (let op de tennisballen en de basketbal).


De woman 2013 cruise collection wordt gedomineerd door zachte pasteltinten, maar hier en daar zien we ook zwart en wit opduiken, in combinatie met een opvallende kleur.

Zoals we gewend zijn van MSGM is er ook in deze collectie een mix & match van kleuren en prints aanwezig: bloemenprints, strepen in alle richtingen en dit allemaal samengebracht in outfits that are to die for. Het combineren van verschillende prints is trouwens dé trend voor deze lente en zomer. Can't wait for spring!


Een opvallend element in de collectie zijn de brede lange pantalons en driekwartsbroeken. Ook aan accessoires is er geen gebrek: coole petjes en oversized clutch bags die de looks helemaal compleet maken.


MSGM is beschikbaar bij Verso en Renaissance in Antwerpen. Let the sunshine in!

Met medewerking van Lissa De Peuter.

page loaded