Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Girls only by Etam live à Paris!

Door Tiany op 26.02.2013

Vandaag, dinsdag 26 februari, wordt Paris Fashion Week perfect ingezet met de LIVE show van Etam. En we hebben geweldig nieuws want jullie kunnen front row meekijken, gewoon vanuit je luie zetel, om 21:00 - local time in Paris.

Geloof ons, deze show mag je écht niet missen! Het wordt een muzikaal spektakel onder leiding van Mark Ronson en met niemand minder dan Lily Allen, Lykke Li, onze eigenste Selah Sue, M.I.A. en Rita Ora

De show wordt onderverdeeld in 5 delen. Black & Ecru, een gesofisticeerde collectie met onweerstaanbaar black and white. Liberty Rock, enkele stuks met de frivole, famous Liberty prints, gecombineerd met edgy accessoires. Als 3de hebben we een lovely collection by Natalia Vodianova -in het Belmodo artikel Divinely inspired Natalia Vodianova zie je hoe de SS2012 collectie eruit zag-, een Couture swimwear collectie en Glam by Etam, totally irresistible door de kant, kleuren en shapes.

Wil je alvast in the mood komen? Check dan zeker hoe het er in 2011 aan toe ging in het Belmodo artikel Etam SS2011: de show.

Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded