Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lacoste 80th anniversary custom polo kits!

Door Michael op 25.02.2013

In 1933 ontwerpt René Lacoste het polo shirt. Het nieuwe ontwerp wordt gezien als een echte innovatie binnen the fashion industry. Maar Lacoste drukt pas echt zijn stempel op de modewereld for years to come met de introductie van het simpele maar elegante logo: de krokodil. Anno 2013 is de legendarische polo still in fashion en viert Lacoste zijn 80ste verjaardag!

Deze 80ste verjaardag kan het merk natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan... Naast de actie op facebook creëerde Lacoste 12 limited edition custom polo kits. Van deze custom polo kits zijn per kit 12 stuks te koop. Een kit kost €300,- en is te koop via de facebook pagina van het merk. Check zeker bij elke polo de aftelklok die ervoor zorgt dat je de start van de shopping race niet mist! Bij de pinken blijven is dus de boodshap...

De limited edition polo's zijn elke maand voorzien van een creatieve interpretatie op een logo van graphic designer Peter Saville. Het zijn dus echte collector's items voor the lucky few die erin slagen een exemplaar te bemachtigen!


Nog niet gelukt om een custom polo kit op de kop te tikken, of komt je favoriete exemplaar pas later dit jaar uit? No worries, er is nog altijd de fabulous pre-collectie 2013, die je tot eind mei kan shoppen én Lacoste bracht ook enkele goodies uit, volledig in het thema van de custom polo kits: wallpapers voor al jouw devices, die te downloaden zijn in de facebook shop!

Met medewerking van Aline Erauw.

page loaded