Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Swarovski x Bérénice Marlohe

Door Tiany op 24.02.2013

Everybody needs some sparkles in their life en daarom lanceert Swarovski Sparkling Moments. De nieuwe collectie is uitgebracht om het dagelijkse leven van iedereen meer glitter & glamour te geven. Het idee was om aan te tonen hoe mooie juwelen de gewone momenten van de vrouw naar een hoger niveau kunnen tillen.

De campagne belicht het tijdloze karakter van het merk. Fotografe Signe Vilstrup koos topmodel Bérénice Marlohe voor haar lens om de elegantie, het zachte karakter en de stijl van de collectie perfect weer te geven. Miss Marlohe werd vooral bekend in 2012 als de Bond-girl Sévérine in Skyfall. Ze studeerde aan een Franse kunstschool, dus toen ze jonger was ambieerde ze vooral een carrière als artist. Tot voor Skyfall acteerde ze vooral in Franse televisieprogramma's. Maar nu is ze dus hot all over the world!

De collectie zal beschikbaar zijn in 34 landen, gedurende 1 jaar en ze bestaat o.a uit de iconische Nirvana ring. Daarnaast maken nieuwe modellen zoals de Taina, Tactic en Teodora hun intrede.

Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded