Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Once upon a time… Atelier 11

Door Angelique op 24.02.2013

Down the rabbit hole... Atelier 11 brengt 2 keer per jaar een nieuwe collectie uit. De geestelijke vaders Ludovik Colpaert en Flor Janssens staan erop altijd collecties met een knipoog, humor en kleur te brengen.

Nog steeds op zoek naar een juweel met je inieminie konijntje aan? In de SS2013 collectie van Atelier 11 komen de oude sprookjesfiguren weer tot leven. Meet the sleeping beauty, the white rabbit, en Alice in Wonderland. Rondom je hals, in je oren of aan je pols... Aan jou de keuze!

Kan je niet kiezen uit de personages? Laat je dan leiden door de kleuren uit de vintage sprookjesboeken. Emerald green, ossenbloed rood of goud, je kan alle kanten op!

Geraak je niet tot de flagship store in Antwerpen? Je kan ook bestellen via hun e-shop!

Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded