Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Marks & Spencer lanceert online shop in België

Door Tiany op 23.02.2013

Marks & Spencer kwam naar België! En het Belmodo team mocht de lancering van heel dichtbij meemaken. Na het verdwijnen van de Marks & Spencervestigingen in België in 2001 zijn we dan ook super happy met de launch van hun Belgische online store.

De toonaangevende Britse retailer kwam voor de gelegenheid speciaal met een echte oldskool London bus naar ons Belgenlandje. De speciaal omgebouwde bus vertrok letterlijk uit Londen en arriveerde in Antwerpen om de nieuwe SS2013 collectie voor te stellen. 


De knalrode Londense bus is een originele Routemaster uit de jaren ’60 die volledig gerenoveerd is voor een complete fashion & shopping ervaring. De bus, gestationeerd op linkeroever in Antwerpen, was meteen de perfecte setting voor een  photoshoot. De modellen zagen er ondanks de koude vriestemperaturen stralend uit met de Antwerp skyline op de achtergrond.


I was a lucky lady want ik mocht alle modellen voor de campagne stylen. Via Belmodo konden 2 knappe meisjes kans maken om 1 dag Marks & Spencer model te worden. Lees gerust alles ff na in het Belmodo artikel Win de fashion day van je leven & word M&S model! Ellen Stoffels en Stefie Vanleeuwen wonnen de modellenwedstrijd en werden voor de fotoshoot volledig gestyled in de SS2013 collectie van Marks & Spencer. Samen met 2 andere modellen maakten ze iedereen warm voor de gloednieuwe eshop én zomercollectie. Oh yeah!


Van linkeroever verhuisde de bus naar de Antwerpse Kinepolis waar iedereen welkom was om een kijkje te komen nemen in de bus. De passagiers die aan boord sprongen, konden de “key pieces” van de laatste Londense trends voor vrouwen en mannen ontdekken alsook kennismaken met de nieuwe Belgische webshop.


En de modellen van vandaag waren ook meteen addicted. Ze vonden het ongelofelijk tof om deel uit te maken van een grote fashion productie! Stefie had trouwens onmiddellijk al de babyblauwe lacqué handtas op het oog en Ellen vond vooral het mouwloze bloesje met statement collar dat ze aanhad tijdens de shoot heel mooi. "Als ik thuiskom, surf ik meteen naar Marksandspencer.be", klonk het bij Ellen.


Good news voor alle fashionista's en modeliefhebbers. De SS2013 collectie van Marks & Spencer bevat namelijk alle belangrijke trends voor volgende zomer. Het monochrome thema: zwart en witte pieces in verschillende combinaties gaande van strepen, polka dots en colorblocks tot illusionaire prints. Next hot trend for hot temperatures zijn prints, prints en nog eens prints. Bloemen, foto prints, ethnisch en grunge. And last but not least de lederlooks. I love some leather zoals de totale leder look, lederen accessoires of lederen details in de collectie. Het geeft een instant urban chic touch aan je look. Mix & Match is compleet mijn ding, you know en Marks & Spencer kan je daar perfect bij helpen!

Marks & Spencer has come a long way. Van zijn bescheiden begin als een marktkraam in het noordwesten van Engeland in 1884, tot de opening van haar vlaggenschip in de Londense ‘Oxford Street’ in 1930, maakte Marks & Spencer een onuitwisbare indruk op de Britse stijl en is het één van de meest vertrouwde retailers in het Verenigd Koninkrijk. En nu dus ook opnieuw verkrijgbaar in België. The famous London Style is nu bereikbaar via een simpele muisklik. What more does an online shopping addict want?


Check het Belmodo eshopverslag van Marks & Spencer of surf rechtstreeks naar de Marks & Spencer website.

Met medewerking van Marieke Decock.

page loaded