Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Konichiwa Komono!

Door Bieke op 22.02.2013


There's a new brand in town, meet Komono! Het merk verovert zo stilaan de fashion world vanuit Antwerpen met zijn deluxe horloges en zonnebrillen, die btw betaalbaar zijn. Affordable fashion, we love it

Komono -Japans voor accessoire- is een jong merk dat ernaar streeft om kleur te brengen in onze grijze, kleurloze wereld. Bezielers Raf Maes en Anton Janssens creëren collecties die retro en futuristische aspecten mixen tot een geslaagde streetstyle fashion cocktail. En their rise to fame gaat zeker niet onopgemerkt voorbij... Zo worden hun collecties al verkocht bij Merci Paris, Colette & Hypebeast. Bovendien is hun 2013 campagne geshoot door fotograaf Frederik Heyman, die al samengewerkt heeft met Kenzo, Mugler en Vogue Japan. 

Good to know is dat de brillencollectie uniseks is en bij zo'n collectie hoort natuurlijk ook een uniforme prijs. Voor  39,95 kan ook jij een fashionable Komono bril op je neus zetten, whoop whoop. De horloges verschillen in prijs afhankelijk van het model. 


Komono is verkrijgbaar in winkels over heel België. Op de Komono site vinden jullie een overzicht. Niet getreurd als er geen winkel in je buurt is, want op de Komono site vind je een handige app waardoor je elke bril en horloge kan passen via je webcam.

Met medewerking van Lissa De Peuter

page loaded