Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lee Cooper SS13: Meet the Makers

Door Michael op 21.02.2013

Lee Cooper goes preppy en kleurrijk deze zomer! In hun nieuwe campagne skippen ze de gebruikelijke modellen en zetten ze de volgende generatie 'makers' in de spotlight. 4 jonge kunstenaars en artisans take center stage en geven de campagne een vleugje good old rock 'n roll. Pantalons, van jeans tot slacks, vormen de spil van de collectie. Gepaard met de color matching bovenstukken en de accessoires vormen ze de perfecte ingredienten voor een harmonieuze totaallook.

De collectie bestaat uit een heren- en dameslijn. De herenlijn kenmerkt zich door iets zachtere kleuren. Trendgewijs blijft de slim fit jeans on top! Naast blue denim merken we ook slacks in rood, beige en marine op. De lijn heeft een sportief geklede vibe, met oog voor detail: laag gepositioneerde achterzakken en constrasterende stoffen onder de kraag. Ook het logo van Lee Cooper, het rode diamantje, is duidelijk aanwezig en rode stiksels aan het knoopsgat of de broekzak dragen bij tot de Lee Cooper look! Het jeansmerk blijft trouw aan zijn roots en verwerkt de Britse vlag in de voering van de zakken. 

Denim met een geraffineerd kantje, denk lace bows, is dan weer de tagline bij de dames. Er hangt een 70's sfeertje rond de collectie. Dit wordt belichaamd door jeans met lichte flared broekspijpen en het jeansjasje dat alweer een comeback maakt. Volledig ready for summer worden de dames met slim fit pantalons en felgekleurde tops.

Lee Cooper brengt ook accessoires uit die zorgen voor een complete look! Sjaaltjes, strohoeden, riempjes en vintage schoudertassen passen helemaal binnen de spirit van de collectie. Maar de echte cherry on top of deze damescollectie is een speciale actie. Bij aankoop van de Lola slim fit pantalon biedt Lee Cooper een gratis pocketbag in dezelfde kleur als de pantalon. Ladies, you know what to do!

De sfeer van de collectie kan je alvast opsnuiven in de bijhorende video! Summer vibes heading your way!

Met medewerking van Aline Erauw.

page loaded