Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Le Fabuleux Marcel de Bruxelles pops-up!

Door Angelique op 21.02.2013

Het fabuleuze Marcelleke aka Fabuleux Marcel de Bruxelles verhuist naar Antwerpen! Zij het tijdelijk, met een pop-up store. De winkel opent zijn deuren vandaag, donderdag 21 februari 2013. Kick off om 17:00! Jullie kunnen er, naast jullie zelf, ook het lief en de baby verwennen. Het merk heeft zich ondertussen uitgebreid met sweet summerdresses, t-shirts, rokjes, enz... De store verhuist pas terug naar zijn thuishaven, Brussel, op donderdag 1 september 2013. De place to be tot dan, is Lombardenvest 66 in Antwerpen.

Le Marcel, het perfecte maatje tijdens een zomerse BBQ, een dagje aan zee of om te chillen op een lazy sunday.

Hier de nodige inspirational pics voor jullie zomeroutfits

Vintage inspired pics by Mous Lamrabat.

Met medewerking van Sophie De Vos

page loaded