Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nieuwe look voor New Look

Door Bieke op 20.02.2013

Na een grondige makeover heropende New Look op vrijdag 8 februari 2013 zijn deuren op de Antwerpse Meir. De winkel kreeg binnen Europa als 1ste de eer om het nieuwe winkelconcept van New Look uit te dragen. Dat concept toont aan dat ook budgetshoppen stylish en luxueus kan.

New Look behoeft eigenlijk geen introductie meer. Sinds hun komst naar België is de budgetketen een 'go to' adresje geworden voor al wie op zoek is naar betaalbare kleding en on-trend schoenen of opvallende accessoires. Daarvoor kan je natuurlijk nog steeds vertrouwen op New Look, alleen zal je shoppingervaring nu in een nieuw kleedje zitten.

Niet alleen is de winkel groter geworden -er is een extra verdieping bijgekomen, yes-, maar dankzij het frisse zwart-wit interieur lijkt de store ook veel ruimer. De handtassen en schoenen worden nu tentoongesteld in een meisjesachtige walk-in closet en de winkel wordt gesierd met baroque loungestoelen en fancy spiegels. Hello luxegevoel!

Wij bij Belmodo zijn steeds fan van makeovers, mode draait tenslotte om vernieuwing, maar bij een geslaagde makeover zoals die van New Look hoort natuurlijk ook een feestje! Op de avond voor de grote heropening verzamelde veel schoon volk zich bij de winkel voor een exclusieve VIP shopping night. Ze maakten er als 1sten kennis met de nieuwe inrichting en konden er gaan shoppen aan -50%, so luckyHet thema van de avond was black and white, helemaal assorti met het interieur. De avond vol fashion en fun werd vervolledigd door manicures, een privé-optreden van de band Montevideo en tot slot ook een feestelijke photo wall die uiteraard weer fijne foto’s opleverde.

Met medewerking van Lien Bruyland.

page loaded