Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

In bed with Cara

Door Kim op 20.02.2013

No need to introduce Cara Delevingne. Het model was werkelijk o-ver-al te zien op NYFW en dankzij haar boyish charm en gekke bekken is ze intussen al uitgegroeid tot het lievelingetje van menig designer. We geven het graag toe, ook wij hebben het zwaar te pakken voor Delevingne, how can you not love her?

Hoewel Valentijn intussen alweer een week voorbij is, kan het nooit kwaad om nog wat extra liefde en happy thoughts te verspreiden, toch? Daarom willen we toch deze sexy (met de nodige dosis Cara-humor) Valentijnsvideo nog delen, just in case je zelf wat inspiratie nodig hebt of Cara gewoon graag aan het werk ziet. Het model rolt wat rond op een -ongetwijfeld erg comfortabel- bed van het Mondrian Hotel terwijl ze met Swarovski kristallen speelt. Spread the Cara love!

page loaded