Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

James Franco x 7 For All Mankind movie

Door Tiany op 19.02.2013

1 van de wereldleiders op vlak van denim 7 For All Mankind lanceert zijn nieuwe campagne. Naast denim is het LA-based brand druk bezig met lifestyle. Zo zijn the people behind it constant op zoek naar nieuwe ideeën om het merk uit te breiden beyond denim. Door middel van artistieke samenwerkingen komen ze tot vernieuwende designs en creativiteit.

7 For All Mankind's nieuwe samenwerking is met niemand minder dan award winning actor en creatieve duizendpoot James Franco. James Franco werkte vorig jaar ook al mee aan hun SS campagnevideo met model Lily Donaldson.

Het project voor de SS collectie 2013, A Beautiful Odyssey is gelijkaardig maar betrekt het publiek in de samenwerking. 7 For All Mankind heeft net de 1ste video voorgesteld tijdens New York Fashion Week. De kortfilm toont een verliefd koppel breaking up and making up, starring onze Belgische trots Elise Crombez. Er zullen nog 2 video verschijnen de komende weken. James Franco laat de kijkers beslissen over het lot van het koppel op de Facebookpagina van 7 For All Mankind.Choose the path taken by two lovers and watch as their journey unfolds.

“Love is a beautiful thing. A powerful thing. But there are different textures to it. There’s a range of emotion that goes beyond happiness alone. People like to pretend that part’s not there, but that’s the way passion is. We didn’t shy away from that. We went for it -with a vision of a California beach wedding.” - James Franco.

Bekijk 'A Beautiful Odyssey' hier:

Met medewerking van Marieke Decock.

page loaded