Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Juliette Bogers kleedt An Pierlé

Door Astrid op 18.02.2013

Deze zomer lanceerde Elle de wedstrijd “Wie kleedt An Pierlé?”. Pretty straightforward, al kan een extra woordje uitleg nooit kwaad. Deze maand verschijnt An Pierlé’s jongste album –Strange Days– en daar hoort een gloednieuwe outfit bij vonden ze bij Elle.

Uit de vele inzendingen werden uiteindelijk 10 silhouetten geselecteerd en tentoongesteld in het Gentse MIAT. Wie de uiteindelijk winnaar was, werd door een vakjury bepaald. Het woord ‘vakjury’ wordt nog al vaak misbruikt, maar deze was er inderdaad 1tje om U tegen te zeggen! Niemand minder dan designer & former Belmodo guest editor Tim Van Steenbergen, Elle editors in chief Nica Broucke & Béa Ercolini en natuurlijk the lovely An Pierlé zelf beslisten over het lot van deze jonge ontwerpers.

Op donderdag 14 februari 2013 was het dan eindelijk zover. Fashion én music lovers verzamelden zich en masse in het Gentse museum voor de bekendmaking van de winnaar. En als jong talent in de spotlights wordt gezet, is Belmodo er natuurlijk bij!

De 3de plaats was voor Halewijn Bulckaen en zijn ‘Art Deco meets Cleopatra’ ontwerp. De jury was lovend over het design en de ontwerpers vakmanschap, maar om aan de piano te zitten was de jurk net niet bewegelijk genoeg.

Esther Fourez sleepte de 2de plaats in de wacht. Ze werd geloofd voor haar jong en fris ontwerp en haar moderne keuze van stoffen. Beiden wonnen een Singer naaimachine oftewel de Rolls-Royce onder de naaimachines.

Maar dé grote winnaar van de avond was Juliette Bogers. De jonge ontwerpster is trouwens geen vreemde bij Belmodo, ‘cause we loooove her store Juliette Bogers/EN in Antwerpen. Main reason waarom Juliette won, is de manier waarop ze een glamoureuze outfit ontwierp, die tegelijk erg bewegelijk en praktisch is. Want comfort is een must op het podium!

Juliette won een Singer naaimachine en paspop & een fotoshoot die je deze maand in Elle kan bewonderen!

Waarom wij fan zijn van deze jurk? Ze is sexy as hell, zonder al te veel skin te tonen. And isn’t that what fashion is all about

page loaded