Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gaia Repossi = best jewellery designer

Door Bieke op 18.02.2013

Handen in de lucht want Gaia Repossi werd laatst verkozen tot beste juwelen designer in juwelenland op de Elle Style Awards 2013

Gaia Repossi is allesbehalve een onbekende in de bling bling business. Sinds kort is zij de nieuwe artistic director van het juwelenmerk Repossi, een familiebedrijf dat al sinds 1925 bestaat.

In 2007 heeft ze de troon overgenomen van haar vader Alberto Repossi en sindsdien heeft ze haar eigen stempel op het merk gedrukt. And she knows what she wants! Zo heeft ze al samengewerkt met the amazing Alexander Wang en met Joseph Altuzarra voor hun FW11-12 show in New York.


De collecties van Gaia zijn ethnisch, tribal-like en toch oh so trendy. Dat is ook niet verrassend als je weet dat Gaia een kunstdiploma heeft én een master in archeologie en antropologie: slim, mooi en creatief, she's got it all! Haar ontwerpen zijn vaak allesbehalve conventioneel, maar toch behoudt ze een zekere historische feel. Wij zijn grote fan van Repossi en de celebrities duidelijk ook. 


Zo werden o.a. Rihanna, actrice Diane Kruger en fashion model Lindsey Wixson al gespot met een Gaia Repossi juweel. Wij zijn er zeker van: Gaia Repossi is going straight to the top!


Zou je graag je eigen Repossi aan je nek/oor/pols/vinger willen? Dan kan je sowieso terecht bij Rio in Gent. Psstttt.... op de Facebookpagina van Rio word je regelmatig op de hoogte gehouden van de nieuwe Repossi items die ze binnenkrijgen, maar sshhhhsst dat blijft onder ons fashionista's

Met medewerking van Lissa De Peuter.

page loaded