Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Soki SS13: Classy summer

Door Angelique op 17.02.2013

Get ready for summer dreams with some Soki jewellery! Het Gentse ontwerpersduo droomt in hun nieuwe collectie weg bij een zomerbos en -tuin. Laat dat zomergevoel nu net zeer welkom zijn tijdens deze koude winterdagen, brrr. 

De architecten achter het merk lieten zich voor deze collectie inspireren door ambachtelijke stempels. Braille-efecten, zachte woorden en stempels zijn enkele van de speelse effecten die worden toegepast op een reeks wit veredelde keramiekjuwelen. Very romantic & delicate! Wilde takken en speelse vogelzwermen zijn slechts enkele van de zomerse vertalingen die we spotten in deze feel good collectie. Wit wordt naar een nieuwe dimensie getild in de ontwerpen. Het is tegelijk een bouwsteen én een blikvanger. Geen boring white voor Soki, maar wit als in parelwit, sneeuwwit, fairytale white!

Voor SS13 specialiseert Soki zich verder in het keramiekprocédé, dat niet enkel ambachtelijk maar ook milieuvriendelijk en duurzaam is: Eco-lovers, doe alvast een vreugdedansje! Verrassingen in de collectie zijn de zilverjuwelen en enkele gouden ontwerpen. De designs passen alweer perfect binnen een zomerse tuin: een gieter, tuinschaar, waterdruppel of een wolk. 

De juwelen zijn eenvoudig, ingetogen en elegant: a girl's best friend! Maar het beste aan deze collectie? Het prijskaartje! Prijzen variëren tussen € 27,- en € 110,- !

De collectie is verkrijgbaar vanaf deze lente. Je kan Soki onder andere vinden bij Rewind in Gent en Beyond Fashion in Antwerpen.

Met medewerking van Aline Erauw.

page loaded