Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

COMME des CARRÉS

Door Tiany op 17.02.2013

Yeees, het is weer zover, een nieuwe samenwerking met Rei Kawakubo van Comme des Garçons! Na H&M is het Franse modehuis Hermès aan de beurt. Van een interessante collab gesproken! Rei's werk voor Comme des Garçons wordt gekenmerkt door flashy kleuren, opvallende volumes en een mix van prints, waaronder vaak polkadots. Hermès daarentegen bracht de klassiekere Birkins en kelly's op de wereld. 

Bali Barret, creatief directeur van de vrouwencollecties bij Hèrmes koos voor Rei Kawakubo door haar zin voor perfectie, nauwkeurigheid, energie en evidentie. Rei zei over de samenwerking dat ze altijd een enorm vertrouwen en respect heeft gehad voor het vakmanschap en de traditie van het huis Hermès. Omdat ze de typische tekeningen al zo interessant vindt, besloot Rei ze als basis te behouden. Door applicaties en elementen toe te voegen maakte Rei van elke 'carré' een uniek stuk. De collaboration bestaat uit 2 thema's : 'the black and white collection' en de collectie 'Colour'.

Reserveer alvast jullie Eurostar-ticketje richting Londen, want de collectie 'Colour' is vanaf nu beschikbaar bij Dover Street Market. Voor de 'Black and white' collectie kan je terecht in de Comme des Garçons-stores in Parijs, Tokyo en New York. Travel away dus!

Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded