Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Matthew Williamson x Triumph @ LFW

Door Michael op 15.02.2013

Een leuk weetje om London Fashion Week te starten op Belmodo: Matthew Williamson heeft een lingeriesetje ontworpen voor lingerielabel Triumph. It's a once in a lifetime opportunity, want het exclusieve setje zal alleen te bezichtigen zijn tijdens LFW. Niet alleen Matthew Williamson werkt samen met Triumph, ook de artistieke ontwerpen van Louise Gray, Fyodor Golan en Felder Felder zullen tentoongesteld worden. De bijzondere designs zijn gecreëerd ter ere van het feit dat Triumph voor de 2de keer zijn creaties mag tonen op London Fashion Week.

Place to be? The Maison Triumph pop-up store in Covent Garden, Londen, van vrijdag 15 t.e.m. dinsdag 19 februari. Alleen dan en daar zal je de exclusieve lingeriesetjes kunnen bezichtigen.

En dit is niet het enige goede nieuws, want Williamson heeft ook een limited edition T-shirt ontworpen, dat klanten gratis krijgen bij een aankoop van £ 80,- (ongeveer € 92,-). Allen daarheen! 

Deze pop-up store zal ook de plaats zijn waar Q&A sessies gehouden zullen worden met mode en beauty experten. Zo zal Triumph ambassadrice en supermodel Helena Christensen langskomen, maar ook make-up artieste Ruby Hammer

 Met medewerking van Lissa De Peuter.

page loaded