Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Free People goes Girls

Door Patricia op 15.02.2013

Ok, ok, Valentijn is inderdaad voorbij, maar we mogen toch nog wel even in de romantische vibe blijven hangen, niet? Zeker wanneer we zien dat 1 van onze favoriete Amerikaanse e-tailers, Free People, een leuke romantische fotoshoot gedaan heeft met 1 van de acteurs uit Girls, nog zo'n Belmodo verslaving. 

Christopher Abbott (Charlie in de serie) poseerde samen met model Sheila Marquez voor een geslaagd Valentijns lookbook. Het liefdesverhaal van het duo werd gekiekt door Guy Aroch in Brooklyn én er is een bijhorende video getiteld Roshambo. 't Zou zonde zijn om er geen te maken natuurlijk, als je dan toch een acteur hebt aangenomen... Mooi! De volledige shoot vind je hier.
page loaded