Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

7 For All Mankind Black and White Capsule Collection

Door Koen op 15.02.2013

Black and white is everywhere in de modewereld en dat heeft 7 For All Mankind goed begrepen! Het denim lifestyle merk verwent us ladies deze lente met een black and white capsulecollectie.

De exclusieve collectie bestaat uit enkele key pieces die hun weg zullen vinden naar het must-have lijstje van echte fashionista's. Je zal ze deze zomer dus zeker terugvinden aan de benen van vele fashion bloggers.

Er zijn 6 nieuwe glamoureuze versies van de all-time classic fit The Skinny. Voorzien van ultra-contemporary prints (denk: gouden reptiel-jacquard) en onverwachte details zorgen deze jeans ervoor dat jij the coolest chick on the block bent.

Alsof dit nog niet genoeg was, wordt ook de nieuwe Crop Cigarette fit in enkele nieuwe fashionable jasjes gehuld! Wil je een echte fashion statement maken deze lente, dan is de Black and White collectie your cup of tea!

De Black and White capsule collectie is verkrijgbaar in de 7 For All Mankind winkels en bij geselecteerde verkooppunten vanaf april 2013.

Met medewerking van Aline Erauw.

page loaded