Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De SS13 key looks van Michael Kors

Door Bieke op 14.02.2013

Met een hapje en een drankje in de hand werden de key looks van de Michael Kors zomercollectie 2013 voorgesteld aan de aanwezige pers, bloggers en cliënteel in de Antwerpse hotspot Princess. En ja hoor, ook Belmodo spotte de nieuwste trends op deze Michael Kors runway showPrincess, de befaamde kledingwinkel op de Antwerpse Meir, is de one and only winkel in België die Michael Kors verkoopt, dus are you Michael Kors greedy dan moet je er zeker heen.

Op de persvoorstelling kregen we de 15 key looks uit de SS13 collectie van Michael te zien, met zorg uitgekozen en voorgesteld door modejournaliste Tamara De Mey. Het gebruik van prints sprong meteen in het oog: animal, chains, exotische palmbomen, polkadots. Kortom, alles wat je gewoon doet verlangen naar dat zomers vertier. De Belmodo favorieten? De animal print dress, lekker sexy for a night on the town, maar ook de jurken met schakelpatroon hebben ons hart gestolen. 

Klassieke silhouetten worden vlotjes afgewisseld met must-have stukken voor komende zomer, zoals de print op print looks en de sparkly losse broek, casual and o-so comfy


Hopla, op naar een warme, tijdloze Michael Kors zomer! Ook leuk om weten is dat Princess dit jaar haar 60ste verjaardag mag vieren, dus hou de winkel in de gaten want er staan nog very interesting events op de planning.

Met medewerking van Lissa De Peuter.

page loaded