Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tiany’s Valentine’s Wish List

Door Tiany op 13.02.2013

Ik blijf de excuses om mezelf in de bloemetjes te zetten aan elkaar rijgen want helaas, na zoveel jaren liefde heeft mijn Mister Right het commerciële ritueel van cadeautjes geven tijdens het eveneens commerciële Valentijn een beetje laten slabakken.

Geen probleem wat yours truly betreft, gewoon het roer in eigen handen nemen is de boodschap en hem innig liefhebben voor de cadeaus die hij geeft en waar hij in feite geen weet van heeft....

1. Vintage is my middle name en daarom staat de 1960’s vintage necklace van moreislove.com op mijn verlanglijstje. Ook wel vanwege zijn prinsessenallures en het feit dat ik altijd al gedroomd heb van een ‘Royal Kirilove’. € 155,- via moreislove.com.

2. Deze 'Cache-coeur' van Pierre Marcolini bevat 10 kleine hartjes van chocolade, gevuld met een ganache van verse frambozen & opgefrist met stukjes citroenschil. Om van te smullen en bovendien ook a real sight for sore eyes... toch? Verkrijgbaar bij Pierre Marcolini voor € 22,90. 

3. Graag voeg ik ook deze geweldige schoenen toe aan mijn collectie. Niet alleen omdat ze beeldig zullen staan onder mijn favoriete Kenzo rokje, maar ook omdat ze de simpelste jeans, wat looks betreft, helemaal zullen upgraden. Rupert Sanderson te koop bij Smets voor € 565,-.

4. Omdat bloemen toch verwelken, graag een stukje flora van blijvende aard in de vorm van de geweldige sweaters van Syndicat met bloemenprints van Masha Reva... pure LOVE!

5. Handig? Dat laten we buiten beschouwing, want de Caviar Manicure van Ciaté is gewoon té mooi om niet te willen. Te koop via www.ciate.co.uk voor £ 18,-.

page loaded