Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Diesel Black Gold meets Hanneli Mustaparta

Door Koen op 12.02.2013

Diesel Black Gold pakt uit met a fresh new face voor de SS13 ready-to-wear collectie, en niet met het minste. Het rock 'n roll merk trommelde namelijk blogger extraordinaire Hanneli Mustaparta, die zowel blogger, model als styliste is, op voor deze campagne. 

Hanneli straalt de rock chic attitude van Diesel Black Gold perfect uit en neemt ook de styling van de campagne voor haar rekening. 

"I enjoyed the creative process from beginning to end from seeing the collection for the first time, playing and putting the looks together and seeing it come alive in the studio" - aldus Hanneli Mustaparta

De campagne bestaat uit 5 zwart-wit foto's en 3 looks. De beelden zijn sterk, grafisch en puur en onderstrepen zo de hedendaagse en sophisticated feel van de collectie. Geïnspireerd door urban skate parks, 90's modebeelden en de eclictische kledingstijl van creatieve stedelingen, is de SS13 collectie een gepolijste visie op street style. Het resultaat is een campagne zonder al te veel poespas, mààr met een luxueuze en subtiele sporty look

De 3 looks gestyled en gedragen door Hanneli bestaan uit key pieces van de SS13 collectie: motorcycle jackets en natuurlijk denim!

Niet alleen maakt Hanneli deel uit van de campagne, ze zal ook aanwezig zijn bij de Diesel Black Gold FW13-14 show op New York Fashion Week. Hierbij heeft ze een verrassing in petto voor us fashion lovers: ze zal participeren in een speciale live streaming van de show! Als kijker krijg je de keuze uit 3 verschillende angles.

Altijd al eens een model willen zijn tijdens fashion week? Kies dan de "Models line up" angle. Ook de hectische backstage kan je nu eens van dichterbij bekijken vanuit een tweede angle! Last but not least: de derde optie: Het perspectief van Hanneli zelf, waarbij je de nieuwe collectie over de catwalk ziet komen vanuit de "Hanneli front row" angle.

Je kan de livestream vanavond, dinsdag 12 februari om 19:00 bekijken op de website van Diesel Black Gold.

Met medewerking van Aline Erauw.

page loaded