Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eye On Fashion & The Closet: Food meets Fashion

Door Koen op 11.02.2013

Mode en lekker eten lijken dezer dagen wel onlosmakelijk met elkaar verbonden. The Closet en Eye On Fashion, 2 Antwerpse fashion agencies nodigden ons uit om samen met hen te genieten van een diner en een voorsmaakje van volgende winter. Dat allemaal in de coole omgeving van 't Felix Pakhuis. Met al die fashion weeks zijn we toch ook wel heel benieuwd wat er hier bij ons in de winkels te vinden zal zijn.

Na het eten werden we verrast met een intieme runway show. Merken als Firetrap, Darling en Desigual toonden wat ze in huis hadden voor komend seizoen. We zagen veel prints en metallic opduiken in de collecties voor de winter van 2013. En natuurlijk mag een beetje kleur ook niet ontbreken. 

De modellen liepen op de runway tussen de tafels. Je kon dus gewoon gezellig aan tafel blijven zitten en tegelijkertijd genieten van een leuke modeshow.

Alsof de modeshow alleen nog niet genoeg was, mochten we ons daarna volledig laten gaan op de collecties zelf. Stofjes werden gevoeld en snits vergeleken. Gezellig met een drankje in de hand kuieren door collecties die nog niet in de winkelrekken te vinden zijn... wat is er beter?

Ben jij ook benieuwd wat FW13-14 voor jou in petto heeft? Ga dan eens een kijkje nemen op de websites van Eye On Fashion en The Closet. Natuurlijk houdt Belmodo de trends voor volgende winter ook nauwgezet in de gaten. Check zeker onze verslagen over de fashion weeks om helemaal warm te worden van volgende winter.

page loaded