Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bie’s Valentine’s Wish List

Door Bieke op 11.02.2013

Een hartje hier, een hartje daar, Valentijn is in aantocht en -ook al ben ik geen grootse fan van de roodgekleurde, melige jour d'amour- heb ik toch mijn subtiele lijstje al bij de hand. Gewoon ter inspiratie... wetende dat een grote bos bloemen, een morantisch diner in het Antwerpse Umami, een zoet stukje kaastaart en een kus mijn hartje even snel zullen doen slaan.

1. Ik ben altijd ware fan geweest van de inspiring style bible Wallpaper* en die komt nu meer dan ooit van pas aangezien ik on the lookout ben voor nieuwe travel bestemmingen, een opgekalefaterd interieur en fashion, fashion, fashion. Graag dus een abonnement op het Wallpaper* magazine, elke maand een mooie, kleurrijke dosis inspiratie op de boekenplank. € 62,99 voor 12 issues, te bestellen via www.wallpaper-magazine.com.

2. Ik voel een lichte schoenenverslaving opkomen en momenteel heb ik mijn zinnen gezet op de pretty Albert loafers van Chatelles met fluogeel kwastje. Gabba, gabba! Online te koop bij Chatelles en de white dotted leather shoes komen neer op € 169,-.

3. And then all I wanted was a bikini... en het mag gezegd worden: La Perla is een lingerie krak maar van bikini's maken kunnen ze ook wat. Bring it on: de Couture Bandeau Bikini, € 295,- via Net-a-porter. Do you want to go to the plage with me?

4. Ter ere van Valentijn, om mijn Sansoeurs collectie uit te breiden en tjah omdat ik een grote fan ben van de zusjes: de Sequin Gold Ring. Shop de ringlyding online via Sansoeurs voor € 135,-. Size? 15.

5. Ik ben geen extreme beauty fanatic maar om er even tussenuit te zijn met z'n 2tjes en om van de nodige us-time te genieten, omarm ik een Dior Spa Treatment met beide armen en benen. Bij deze heb ik meteen ook subtiel een citytrip naar Parijs versierd want voor de Dior wellness moet je even op en af reizen naar Hotel Plaza Athenee in Parijs, naar horen zeggen something magical. De Heavenly Body behandeling is meer dan welgekomen. € 200,- voor 50 minuten en reserveren doe je best rechtstreeks bij het Dior Institut. Wanneer? Zo snel mogelijk, I'm so mucho flexible.

Hopla, op een klinkende Valentijn! Check out my Valentine diaries via Instagrammos y Twitteros.

page loaded