Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Camper Together (Forever)

Door Angelique op 10.02.2013

Camper does it again! Deze lente teamt het schoenenlabel opnieuw up met enkele toonaangevende designers onder de naam ‘Camper Together SS13’. Veronique Branquinho, Bernhard Willhelm, Romain Kremer en Jasper Morrison laten hun ontwerptalenten los op Camper schoenen.

Benieuwd naar meer na het horen van deze namen? Wij ook!

Camper Together with… Veronique Branquinho

Veronique Branquinho ontwierp een collectie verfijnde en pure schoenen voor dit project. Minimalisme, architecturale vormen en strakke lijnen worden gecombineerd met de altijd aanwezige aandacht van Camper voor functionaliteit en comfort.

Dit resulteert in 2 ontwerpen: de derby schoen en de sandaal. De derby schoen voor vrouwen is strak, zomers en warm. De sandaal, geïnspireerd op de trendy creepers, heeft een 4,5 cm hoge zool -high heeled yet full of comfort!

Camper Together with… Bernhard Willhelm

Bernhard Willhelm -die met een hoek af- speelt voor deze collectie met de clash tussen dierenprints, sterke onverwachte volumes en natuurlijke materialen als kurk. Hij speelt met vorm en volume en creëert een nieuwe, revolutionaire open sandaal voor de vrouw.

De Camper trademark sneaker wordt onder handen genomen en ondergaat een metamorfose: dierenprints of een mix van felle kleuren op een wedge zool. Voor zij who are dying to show off their individual fashion sense.


 

Camper Together with… Romain Kremer

Romain Kremer (Thierry Mugler Men) laat zich inspireren door een mix van urban en futuristische invloeden. De schoenen zijn enerzijds geïnspireerd op de Oxford schoen, anderzijds domineert de traditionele bootschoen het ontwerp. Deze bootschoen, de highlight van de collectie, wordt een hoogtechnologische zomerschoen. De man draagt de bootschoen in flashy colorblocking.

Revolutionair is de vrouwenversie. Romain plaatste de bootschoen op een architecturale rubberen wedge. De schoen zelf wordt afgewerkt met leder en elastiek, in allerlei interessante kleurencombinaties. A bold fashion statement.

 

Camper together with… Jasper Morrison

Jasper Morrison transformeert de iconisce Camper schoen: een praktische, handgenaaide schoen, gedragen door boeren op Mallorca. Deze behoudt zijn praktische kant en elegante eenvoud, maar dan wel anno 2013. 

Deze ‘Country Trainer’ is er ook voor de vrouw in de vorm van een ballerina en een enkellaarsje. De schoenen worden gemaakt van katoen, leder en luxueus suede. 

 

Welke is jouw favoriet? Laat het ons zeker weten!

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded